SELAMAT DATANG…

Terima kasih kerana mengunjungi ruangan ini. tujuan utama pembinaan blog ini ialah bagi tujuan memperkenalkan satu teknologi yang julung-julung kalinya ditemui di dunia iaitu AFTL (Alhayat Faster Than Light Technology). SAYA DAH CUBA, CAYA DAH RASAI DAN SAYA DAH BERKONGSI… Dengan kepesatan ekonomi dunia sekarang menjadikan matlamat hidup hanyalah untuk DUIT semata-mata sehingga mengabaikan keseimbangan HATI, MINDA, TUBUH & ROHANI. Kesannya ramai yang mengalami gangguan jiwa sehingga menjadikan hidup ini sia-sia.

Kesihatan fizikal perlu dijaga dengan pengambilan makanan yang seimbang. Ramai yang mementingkan aspek kesihatan fizikal dengan mengambil vitamin serta mineral tambahan kepada badan yang kekadang tidak pun diperlukan oleh badan.  Namun, ramai yang belum sedar kepentingan kesihatan mental. Bagaimana untuk menjaga otak kita atau mengelak daripada  stress? Setiap individu samada ibu, bapa, anak, remaja, pelajar, pekerja sesiapa pun anda sentiasa dibebani tugas dan tanggungjawab seharian. Jadi setiap individu ada risiko untuk mengalami stress.

Pelbagai tips yang boleh diamalkan dalam usaha mengelakkan stress. Nanti saya bincangkan dalam post akan datang. Dengan penemuan terbaru oleh Dr Yusof  iaitu individu yang bertanggungjawab dalam penemuan rahsia alam ini yang diilhamkan oleh Allah SWT, maka terhasillah teknologi AFTL ini dan bagi memudahkan pengguna didatangkan dengan pelnagai produk dan terkini ialah produk GENIUS XTRA Mind & Soul.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: