Genius Xtra Mind & Soul, Makanan Minda…

hubungi : 012-4986431

Menjana Idea, Memecah Kebuntuan

  • GeniusXtra Mind & Soul Produk Makanan Minda Terkini AFTL – GeniusXtra Mind & Soul.Penggunaan Teknologi VNP AFTL dipermudahkan lagi dalam bentuk pil homeopathy.
  • Mampu mengimbangi Hati, Minda, Tubuh, & Rohani ke arah lebih tenang, fokus, tajam ingatan, cergas, cerdik serta sahsiah berketerampilan! Sesuai digunakan untuk semua peringkat usia. Kebaikan GeniusXtra Bersahsiah insan, tenang, fokus, berkeyakinan, penghasil pembelajaran berkesan, cemerlang akademik, pencapai wawasan pendidikan (JERIS). – Jasmani, Emosi, Rohani, Intelek & Sahsiah yang seimbang, mudah direalisasikan!
  • Diperbuat daripada bahan berasaskan gula sukrosa yang diadun dengan mineral semulajadi seperti Ferrum, Kalsium, Kalium, Magnesium & Natrium. Ini adalah Sumber Utama yang sangat diperlukan dalam memberi keseimbangan kepada Minda & Tubuh.
  • Penghayatan Teknologi VNP AFTL menghasilkan bioelektrik tambahan berserta getaran ketenangan yang menjadikan Minda Laju memproses data, mengingat & mengimbas kembali maklumat yang diperolehi dengan pantas kerana: • Tenaga Hayat tubuh meningkat sehingga memperbaiki fungsi otak daripada normal 5% – 10% kepada lebih 10%. Lebih tenaga untuk berfikir, lebih terbuka pemikiran dan lebih berketerampilan.
  • Memperbetul dan memperkuat “Laluan Bioelktrik Tubuh” daripada mendatar kepada menegak, satu keadaan di mana secara fizikalnya, “Tenaga Terangkat ke atas”, hati, minda, komunikasi, pendengaran, penglihatan dan sistem saraf tubuh menjadi selaras dan selari, harmoni, tepat dan laju.
  • VNP AFTL – tenaga “hening” yang “menstabil” semua keadaan.

Sebarang pertanyaan sila sms @ tel: 012-4986431

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: