About Me

AZR

Bismillahirrahmanirrahim…

Nama penuh saya ialah Noor Azreen binti Aridi. Dilahirkan di pulau lagenda, Pulau Langkawi, Kedah. Pendidikan tertinggi ialah Ijazah Sarjana Muda Sains dengan Pendidikan (kepujian) daripada Universiti Sains Malaysia pada tahun 2002. Bekas pelajar SMK Sultanah Asma, Alor Setar dan MRSM Jasin, Melaka.

Saya merupakan anak kedua daripada 7 orang adik beradik, seorang isteri dan ibu kepada puteri tunggal, seorang guru yang berdedikasi dan seorang individu yang sangat berminat dengan Internet Marketing. Saya sedang memahami dan ingin menguasai rahsia internet ini sebagai medium utama pemasaran. Tujuan memulakan bisness online ini adalah untuk meluaskan pasaran beberapa produk jualan saya dan juga yang paling utama ingin berkongsi rahsia alam yang belum lagi ditemui dimana-mana negara lain tetapi telah diperkasakan oleh seorang anak Malaysia. rahsia yang saya maksudkan adalah suatu teknologi berasaskan ilmu Metafizik iaitu AFTL (Alhayat faster Than Light). Saya dah temui, saya dah rasai, saya dah berkongsi.

GENIUS XTRA adalah produk keluaran AFTL Technilogy Sdn. Bhd.

aftl stick

Maklumat yang lebih terpeinci tentang teknologi ini boleh diketahui dengan melawat Lawan Web AFTLtech. Anda juga boleh mengikuti catatan penggunaan teknologi ini dalam diari saya di blog Tinta Seorang Guru. Sebagai individu yang baru dalam bidang Internet Marketing saya tidak mampu untuk terjun secara berseorangan. Justeru terima kasih kepada Fatin Fauzi, seorang pembimbing yang baik dan saya berasa amat selesa berada di dalam Team FP Marketing.

Semoga saya berjaya menguasai Rahsia Internet Marketing ini dan dapat bergerak bersama-sama mereka yang telah berjaya. Untuk mengenali saya lagi, silalah berkunjung ke blog peribadi saya dengan klik disini.,

Salam Hormat.

NOOR AZREEN ARIDI

gambar1 093

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: