Kebaikan

azr1

feed your mind

Apakah kebaikan GENIUS XTRA Mind & Soul?

  • Bahan berasaskan gula sukrosa yang diadun dengan mineral semulajadi seperti Ferum, kalsium, kalium, Magnesium & Natrium. ini adalah sumber utama yang sangat diperlukan dalam memberi keseimbangan kepada Minda & Tubuh.
  • Penghayatan Teknologi VNP AFTL menghasilkan bioelektrik tambahan beserta getaran ketenangan yang menjadikan Minda Laju dalam memproses data, mengingat & mengimbas kembali maklumat yang diperolehi dengan pantas kerana:
  1. Tenaga Hayat tubuh meningkat sehingga memperbaiki fungsi otak daripada normal (5%-10%) kepada lebih 10%. Lebih tenaga untuk berfikir, lebih terbuka pemikiran dan lebih berketrampilan.
  2. memperbetul dan memperkuat LALUAN BIOELEKTRIK TUBUH daripada mendatar kepada menegak (tenaga terangkat ke atas), hati, minda, komunikasi, pendengaran, penglihatan dan sistem saraf tubuh menjadi selaras dan selari, harmoni tepat dan laju.
  3. VNP AFTL ialah tenaga ‘hening’ yang menstabilkan semua keadaan.
  • Teknologi AFTL telah diguna cuba di sebuah sekolah di Perak. Terhasil dari Program KIA2M, daripada 40 pelajar kejayaan 90%) pada tahun 2006.  Sila rujuk Surat Penghargaan di laman web AFTL Technology  Sdn Bhd.

aftl stick

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: